Boeken bestellen bij Van Dijk schooljaar 2016-2017
 

Schoolboeken

De distributie van de boekenpakketten zullen ook dit jaar weer door Van Dijk Educatie worden verzorgd. De boeken moeten zelf door u of uw zoon/dochter worden besteld.  Dat kan vanaf 5 juli op www.vandijk.nl. Klik op ‘bestel direct je boekenpakket’, geef aan in welke studie uw zoon/dochter zit (leerjaar en niveau) zit en de boekenlijst staat hier klaar.

LET OP: gebruik bij het invullen van de gegevens altijd die VAN DE LEERLING!!U  kunt hier klikken voor de hulpwijzer bij het boeken bestellen.

De meeste schoolboeken en digitale leermiddelen worden door school betaald. Het boekenpakket wordt bij u thuisbezorgd.Verplichte opleidingskosten en vrijwillige ouderbijdragen

De ouderbijdragen (zowel de verplichte schoolkosten, als de vrijwillige bijdragen) worden ook op deze manier besteld. Ze staan vermeld op de boekenlijst. Klik hier voor meer informatie en de bedragen.Bestellen van de boeken

·      Bestel vóór 29 juli.

Dan garandeert VanDijk.nl dat de bestelling uiterlijk een week voor de start van het nieuwe schooljaar geleverd wordt. Als u na 29 juli bestelt, kan het zijn dat u de boeken niet op tijd in huis hebt.

·      U of uw zoon/dochter wordt via e-mail op de hoogte gehouden over de status van de bestelling, de aflevering van je pakket en je digitale lesmateriaal. Ook ontvangt u de factuur van de opleidingskosten en de eventuele ouderbijdragen via het opgegeven e-mailadres. Hou hiervoor ook uw spam box in de gaten!

·      Controleer het pakket goed nadat u het heeft gekregen. In het pakket zit de ‘Alles Oké kaart’, hierop staat precies wat u moet doen als er iets niet klopt. Doe dit direct na ontvangst. U heeft 2 weken de tijd om te reageren als er iets mis is (bijvoorbeeld een beschadigd of ontbrekend boek).Meer informatie?

·     Op www.vandijk.nl vindt u veel informatie. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via de  klantenservice op 088 20 30 303 (op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur) of een vraag stellen via het contactformulier.

·     Mocht u er nog steeds niet uitkomen dan kunt u zich ook richten tot Hester Boschma. Zij is de boekenfondscoördinator van de school.Montessori College Oost        Polderweg 3        1093 KL Amsterdam        tel: 020 - 59 79 899        fax: 020 - 59 97 840        Inloggen